Magic News

Cum arată Deva, fiica actriţei Monica Bellucci

Monica Bellucci şi Vincent Cassel au format unul dintre cele mai hot cupluri, cei doi având împreună două fiice, Deva şi Leonie.

Deva, cea mai mare dintre fete, are aproape 15 ani ani şi acum a intrat în atenţia tuturor, după ce părinţii ei au încercat să o crească departe de ochii presei.

Se pare că adolescenta în vârstă de 15 ani calcă deja pe urmele celebrei ei mame şi este noua imagine a brand-ului Dolce&Gabbana, unul dintre preferatele actriţei Monica Bellucci.

Tânăra a fost surprinsă filmând o reclamă la un parfum Dolce&Gabbana pe străduţele unui orăşel din Italia. În plus, Deva este şi pe Instagram, unde a postat trei fotografii în care asemănarea cu mama ei este impresionantă.

Deva i-a moştenit frumuseţea şi dacă se va hotărî să îşi facă o carieră în modelling sau film va reuşi cu siguranţă să se facă remarcată.

Şi mama ei şi-a început cariera ca model pentru a putea să-şi plătească studiile. După ce a semnat un contract cu celebra agenţie Elite, Monica Bellucci a fost imaginea Dolce&Gabbana, brand ale cărei creaţii le poartă şi astăzi.