Magic News

Jennifer Aniston a vorbit despre o posibilă continuare a serialului “Friends”

După “Beverly Hills” care revine în această vară, un alt serial celebru şi foarte îndrăgit, “Friends”, are şanse să fie reluat.

Jennifer Anison este cea care a vorbit despre această posibilitate în emisiunea lui Ellen DeGeneres în care a fost invitată.

În vârstă de 50 de ani, Jennifer s-ar întoarce pe platourile de filmare şi crede că şi colegii săi din distribuţie, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry și David Schwimmer şi-ar da acordul. „Fetele ar face-o. La fel și băieții, sunt sigură. Orice este posibil.”, a spus interpreta lui Rachel Green.

Ultimul episod din “Friends” a fost difuzat în 2004, după ce serialul a stat timp de 10 ani în prime-time şi a avut 236 de episoade.

Serialul va împlini 25 de ani în luna septembrie, iar Jennifer i-a pus acum pe jar pe fanii nostalgici ai celebrei serii, care pot urmări serialul pe canalul Netflix.

După terminarea serialului, cariera lui Jennifer Aniston a înflorit, însă nu acelaşi lucru se poate spune şi despre colegii săi. Courtney Cox a putut fi văzută în “Cougar Town”, Lisa Kudrow a jucat în “Web Therapy”, David Schwimmer a trecut în spatele camerei de filmat, Matt LeBlanc a lansat show-ul “Joey” şi a fost coprezentator al emisiunii “Top Gear”, în timp ce Matt LeBlanc a ales teatrul.