Magic News

În sfârşit, e clar! Ce relaţie au Celine Dion şi Pepe Munoz

După luni de speculaţii privind relaţia dintre Celine Dion şi Pepe Munoz, acum este clar pentru toată lumea ce se întâmplă între artista în vârstă de 51 de ani şi dansatorul spaniol.

Cei doi s-au afişat recent la prezentările de modă ale marilor case din cadrul Săptămânii Haute Couture de la Paris, redeschizând discuţiile despre o poveste de iubire pe care vor să o ascundă.

De altfel, de când Celine s-a transformat într-un fashion icon şi este invitată la Paris la marile show-uri de modă, Pepe i-a fost mereu alături.

Dansatorul spaniol a pus acum punct zvonurilor publicând pe Instagram o fotografie în care apare alături de iubitul ei, în timp ce se plimbă prin New York. Partenerul lui de viaţă este Brayden Newby şi este, la fel ca şi Pepe, dansator. Acesta a postat, de asemenea, pe Instagram o fotografie alături de Pepe Munoz.

După ce a terminat reprezentaţiile la Las Vegas, Celine se pregăteşte şă susţină un turneu în Asia şi apoi în Europa. Iar cei doi tineri ar putea face parte din trupa artistei.

Foto: Gettyimages.com