Magic News

Jennifer Lopez, la 50 de ani. Artista este o sursă de inspiraţie pentru milioane de femei

Pe 24 iulie, Jennifer Lopez împlineşte 50 de ani, iar artista nu-şi arată deloc vârsta.

Născută în 1969 în Bronx, Jennifer şi-a început cariera în cinematografie şi a apărut, de asemenea, în serialele de televiziune “In Living Color” şi “Second Chances”.

Jennifer a început să viseze şi la o carieră în industria muzicală şi fost dansatoare în videoclipurile lui Janet Jackson la începutul anilor 90.

În 1999, Jennifer avea să cunoască, în sfârşit, succesul cu primul său album, “On the 6”. Hit-urile “If You Had My Love”, “Let's Get Loud” sau “Waiting for Tonight” au intrat în calsamentele Billboard, s-au auzit la radio şi au răsunat în cluburi.

La 50 de ani, Jennifer are peste 80 de milioane de albume vândute, devenind cea mai influentă şi bine plătită artistă latino-americană.

Căsătorită de trei ori, cu chelnerul Ojani Noa, cu dansatorul Chris Judd și cu cântărețul Marc Anthony, iubită de Ben Affleck și de rapperul Puff Daddy, Jennifer trăieşte acum o nouă poveste de dragoste. Artista este logodită cu Alex Rodriguez şi se pregăteşte pentru o nouă căsătorie.

Jennifer este o sursă de inspiraţie pentru milioane de femei, pe care le îndeamnă să se iubească aşa cum sunt. “Încetaţi să vă gândiţi la ce cred alţii despre voi. Pentru că atunci când vă iubiţi şi sunteţi fericite, acest lucru se vede şi vă face frumoase. Să te simţi frumoasă este o atitudine. Ar trebui să ne concentrăm pe ce găsim frumos la noi, fără a ne compara.”