Magic News

Lady Gaga trăieşte o nouă poveste de dragoste

Lady Gaga se află din nou în centrul atenţiei după ce artista a fost fotografiată în compania unui bărbat cu care se săruta.

Şi nu, nu era vorba despre Bradley Cooper, cu care se zvonise că ar avea o relaţie după ce au jucat împreună în filmul “A Star Is Born”.

Actorul s-a despărţit recent de Irina Shayk, iar toată lumea a crezut că motivul este Lady Gaga. Înaintea lui, Lady Gaga pusese punct relaţiei cu  Chistian Carino, logodnicul ei. În aceste condiţii, nimic nu îi împiedica pe cei doi să înceapă o legătură, însă se pare că p Gaga şi Bradley Cooper nu îi leagă decât interesele profesionale.

Artista pune punct acum zvonurilor sărutându-se cu acest bărbat pe terasa unui restaurant din California. Este vorba de Dan Horton, în vârstă de 37 de ani, unul dintre inginerii săi de sunet.

Acesta face parte din echipa ei din noiembrie 2018, iar înainte a lucrat pentru Camila Cabello, Ariana Grande, Bruno Mars şi Justin Timberlake.

Între 2013 şi 2016, el a fost căsătorit cu actriţa Autumn Guzzardi, cunoscută din seriale TV şi din spectacolele de pe Broadway.