Magic News

Horia Brenciu, Delia, Vunk, Compact B, Bere Gratis, în ultima seară Magic Sunsets de la ONE! Festival

ONE! Festival, cel mai mare festival al muzicii româneşti, programează în weekend-ul 16-18 august ultimele concerte de la malul mării.

Vineri seara, la Magic Sunsets, pe scena din Piaţa Ovidiu vor urca Horia Brenciu, Delia, VUNK, Compact B si Bere Gratis, care vor oferi un nou show de neuitat.

Vom dansa din nou pe cele mai cunoscute melodii ale artiştilor invitaţi şi ne vom bucura de o nouă seară magică.

Cu o carieră de peste 25 de ani, Horia Brenciu se bucură de o mare popularitate. În toată această perioadă, artistul a susţinut mii de spectacole, a prezentat zeci de emisiuni şi a făcut entertainment de cea mai bună calitate. „Când mă gândesc la viața mea și la tot ce mi s-a-ntâmplat în 25 de ani, știu că sunt cel mai norocos om din lume. Și totuși, sunt doar primii 25...”, spune Horia Brenciu.

Delia este una dintre cele mai în vogă artiste din România. Delia lansează hit după hit, este prezentă în show-urile de televiziune şi umple sălile de concerte. În plus, ne fascinează de fiecare dată cu apariţiile sale şi cu schimbările de look.

De 30 de ani, VUNK ne spune unele dintre cele mai frumoase poveşti din muzica românească. Mii de fani s-au îndrăgostit, au iubit, au plâns şi s-au distrat pe muzica lor.

Legendara formaţie Compact B din componenţa căreia fac parte Adrian Ordean, Leluț Vasilescu, Leo Iorga, Costi Cămărășan, Adrian “Coco” Tinca și Adrian Kiseleff va cânta la ONE! Festival. În seara Magic Sunsets vom asculta multe dintre hit-urile trupei, printre care „Trenul pierdut“, „Singur în noapte“ sau „Să te gândeşti la mine“.

Bere Gratis a aniversat anul trecut 20 de ani de carieră, o adevarată piatră de hotar în călătoria lor muzicală. După 20 de ani, Bere Gratis are aceeaşi dorinţă: să ajungă, prin muzica lor, la inimile oamenilor.

ONE! Festival continuă sâmbată şi duminică când se vor desfăşura concertele Kiss Energy şi Rock Nights.