Magic News

Cea mai ascultată melodie românească a verii 2019

În doar cinci luni de când a fost lansată, „Poem”, piesa cântată de The Motans în colaborare cu Irina Rimes, a ajuns la 30 de milioane de vizualizări pe YouTube.

De asemenea, melodia a obținut locul 1 în clasamentul Media Forest Summer Chart 2019 cu o audiență de 3 064 542 de ascultători și 3 221 de difuzări.

„Poem“ se află şi pe coloana sonoră a campaniei LIDL „Viaţa de familie nu e cum te aştepţi, e mai tare“.   

„«Poem» este o piesă pe care am scris-o cu mare drag. La filmări a fost o energie aparte, ne-am simţit foarte bine cu toţii. Este al doilea featuring cu Irina şi cred că a ieşit ceva tare frumos“, a declarat Denis Roabeş, liderul The Motans.   

„Îmi place să lucrez cu Denis. Îmi place să-i cânt versurile. Când am auzit piesa, am ştiut că voi cânta pe ea, am simţit de la început“, a mărturisit Irina Rimes. 

Videoclipul îi surprinde pe Irina și pe Denis în ipostaza unor tineri îndrăgostiți, relatia lor evoluând firesc de la doi necunoscuți ale căror destine se întâlnesc, până la îndrăgostiți ce trăiesc la intensitate maximă toate momentele de care au parte împreună, iar fericirea li se poate citi în priviri.