Magic News

Lady Gaga, din nou o femeie singură

Lady Gaga nu are noroc în dragoste, artista despărţindu-se de Dan Horton, cel cu care a fost împreună în ultimele luni.

Relaţia părea să meargă bine între cei doi, însă Lady Gaga şi-a anunţat despărţirea pe Instagram.

Prezentă la petrecerea burlăciţelor organizata de Sarah Nicole Tanno, prietena ei, Lady Gaga a postat mai multe fotografii, însoţite de un mesaj cu care şi-a şocat fanii: „Sarah, pe cale să devină o femeie măritată, și eu, o femeie singură.”

Cei doi s-ar fi despărţit săptămâna trecută, ei fiind văzuţi împreună ultima dată în urmă cu trei luni când au luat masa la un restaurant din Los Angeles. Lady Gaga şi inginerul de sunet Dan Horton s-au sărutat atunci pasional în văzul tuturor.

Este a doua despaţire pentru Lady Gaga în acest an, după ce artista s-a despărţit în luna februarie de Christian Carino, logodnicul ei, după o relaţie de doi ani. Atunci s-a speculat că artista se iubeşte cu Bradley Cooper, partenerul ei din filmul “A Star Is Born”. Însă zvonurile nu s-au confirmat, iar Gaga a fost văzuta în compania lui Dan Horton. Însă, din păcate, povestea lor a durat extrem de puţin.

Lady Gaga nu traversează cea mai buna perioadă, săptămâna trecuta ea căzând împreună cu un fan de pe scenă. Din fericire, cazătura spectaculoasă nu s-a lasat cu urmări pentru artista care şi-a anunţat fanii că este bine.