Magic News

John F. Kennedy a avut o relaţie cu Audrey Hepburn. O altă actriţă celebră nu s-a lăsat cucerită

John F. Kennedy, fost preşedinte al Statelor Unite, a avut o relaţie cu actriţa Audrey Hepburn. Se întâmpla în 1954 când el era senator şi căsătorit, iar ea era singură şi abia câştigase Premiul Oscar pentru “Vacanţă la Roma”.

Povestea lor a fost dezvăluită recent de Christopher Andersen în cartea „Jack and Jackie: Portrait of an American marriage”, apărută în 1996, însă reeditată acum cu noi informaţii.

Kennedy a fost extrem de atras de Audrey, descrisă drept „extrem de inteligentă, cultă şi foarte amuzantă”. „Audrey avea un râs contagios care putea fi văzut pe ecran, dar şi acea parte sexy, ascunsă, pe care publicul nu a văzut-o vreodată”.

Mare cuceritor, Kennedy a vrut să o cunoască şi pe Sophia Loren, atunci în vârstă de 24 de ani. Actriţa i-a refuzat însă cererea de a participa la o cină la reşedinţa lui, după ce mai refuzese un bărbat celebru înainte. Cary Grant o ceruse în căsătorie.

Fostul preşedinte american a avut numeroase relaţii cu femei celebre, printre acestea aflându-se Marilyn Monroe, Lee Remick, Anita Ekberg, Marlene Dietrich, Jean Simmons şi Angie Dickinson. John F. Kennedy a fost preşedinte Americii între ianuarie 1961 - noiembrie 1963, el murind pe 22 noiembrie 1963 după ce a fost împuşcat în Dallas.