Magic News

Duffy a dezvăluit drama prin care a trecut: a fost drogată, sechestrată şi violată

Duffy a explicat pe contul său de Instagram motivele pentru care a dispărut în ultimii ani din atenţia publicului.

La 12 ani de la apariţia albumului său de debut, “Rockferry”, pe care se află hit-ul “Mercy”, artista galeză în vârstă de 35 de ani a dezvăluit că  a fost “drogată, sechestrată şi violată”.

„Nu vă puteţi imagina de câte ori m-am gândit să scriu despre asta. Mulţi dintre voi v-aţi întrebat ce s-a întâmplat cu mine, unde am dispărut şi de ce. Un jurnalist m-a contactat, a găsit un mod de a ajunge la mine şi i-am spus totul vara trecută. A fost drăguţ şi m-am simţit minunat să pot vorbi în sfârşit”, a început ea.

Duffy a continuat şi a povestit prin ce a trecut şi cum a reuşit să supravieţuiască dupa această întâmplare terifiantă.

„Adevărul este, şi credeţi-mă că sunt bine acum, am fost violată şi drogată şi ţinută captivă mai multe zile. Desigur, am supravieţuit. Recuperarea a durat. Nu există un mod uşor de a o spune. Dar vă pot spune că în ultimul deceniu, după mii şi mii de zile, m-am angajat să simt din nou lumina soarelui în inima mea. Soarele străluceşte acum”.

Artista şi-a rugat fanii să îi respecte intimitatea şi le-a spys ca tot ce îşi doreşte în aceste momente este susţinerea lor.  

 „Vă rog să respectaţi că asta este o mişcare delicată pentru mine şi nu vreau nicio intruziune în familia mea. Vă rog să mă susţineţi pentru a face din asta o experienţă pozitivă”.