Am aflat care sunt lucrurile care o fac fericită, ce o energizează, ce face când are gânduri negative, dar şi ce sfat şi-ar da ei, cea care lăsa în 2003 Aradul pentru Bucureşti.
Primul lucru pe care îl faci dimineaţa?
Fac cafea. Uneori îmi face mama cafea. Şi apoi mă pregătesc pentru ziua ce urmează, mă machiez. O duc pe fiica mea la grădiniţă, îmi place foarte mult să îşi aleagă rochia, să avem discuţii de fete.
Ce te energizează?
Copiii.
Există o carte de căpătâi, care te-a schimbat, la care te întorci cu drag?
Sunt mai multe. Recent mi-am amintit de una pe care am citit-o când eram foarte tânără, “Martin Eden”. Mi-a plăcut cartea lui Radu Paraschivescu. Mi-a placut foarte mult şi am plâns foarte mult la “Fii şi îndrăgostiţi” a lui Lawrence.
Ce faci cu gândurile negative, cum ieşi din starea aceea?
Nu prea ies. Cea mai stresantă perioadă este înainte de difuzarea unei anchete la “România, te iubesc!”. Nu am o metodă prin care scap de gândurile negative. Încerc să mă gândesc cum fac în aşa fel încât să fie bine ca să nu fie rău.
Unde ţii telefonul seara?
E în dormitor. Seara, după ce citim, copiii adorm ascultând poveştile de pe site-ul povestilecristinei.ro.
Cum te deconectezi?
Am o relaţie complicată cu telefonul. E o dependenţă de care va trebui să scap. Eşti tot timpul pe site-uri şi asta e o treabă foarte toxică. Va trebui să încerc să îl pun într-un sertar. În vacanţe îl las în seif.
Ce sfat ţi-ai da ţie, cea de acum 15 ani?
Am venit în Bucureşti în 2003. Am venit foarte nefericită. Ştiam că trebuie sa plec din Arad pentru că nu mai aveam ce să fac în meseria asta acolo. Am plâns tot drumul. Am venit la Bucureşti plângând. Sfatul pe care mi l-aş da ar fi să o las mai uşor. Cum m-aş sfătui şi în momentul acesta să o las mai uşor.