Magic News

Johnny Depp şi-a lansat contul de Instagram cu un cover după “Isolation” a lui John Lennon

Profitând de aceasta perioadă de izolare, Johnny Depp şi-a făcut cont de Instagram, unde a strâns rapid 1,6 milioane de fani.

„Filmez ceva pentru voi. Daţi-mi un minut”, a scris actorul în prima lui postare, după care a revenit cu un cover după melodia lui John Lennon, “Isolation”, pe care a înregistrat-o cu chitaristul britanic Jeff Black.

 Johnny Depp este membru al trupei The Hollywood Vampires, unde cântă împreună cu Alice Cooper şi Joe Perry.

„Acum este timpul să începem un dialog, având în vedere că ameninţarea acestui inamic invizibil a cauzat tragedii incomensurabile şi a distrus vieţile oamenilor”, a spus Depp. „Simt că trebuie să încercăm să ne ajutăm unii pe alţii să trecem prin aceste vremuri întunecate, aceste vremuri de încercare”.

Pentru primele lui postari, actorul din “Piraţii din Caraibe” a ales ca decor o pivniţă, luminată de multe lumânări.

Timp de 8 minute, Depp a vorbit despre pandemia de coronavirus şi despre consecinţele ei, precum şomajul sau violenţa domestică şi şi-a încurajat urmăritorii să profite de distanţarea socială şi să fie creativi. De asemenea, el a vorbit despre cei doi copii ai lui, Lily-Rose şi Jack, cărora, când erau mici, le-a interzis să se plictisească. “Desenează, citeşte, pictează, gândeşte, învaţă, fă un film cu telefonul, învaţă să cânţi la un instrument”, ne sfătuieşte actorul.