Magic News

Harry şi Meghan au publicat un clip adorabil cu Archie, care a împlinit 1 an

De ziua de naştere a lui Archie, care a împlinit 1 an pe 6 mai, Prinţul Harry şi Meghan Markle au publicat un clip adorabil cu băieţelul lor.

Archie se află în braţele mamei sale şi împreună se uită pe cartea  "Duck! Rabbit!", una dintre preferatele băieţelului, scrisă de Amy Krouse Rosenthal şi ilustrată de Tom Lichtenheld, în timp ce Harry filmează momentul.

Înregistrarea a fost realizată în America, acolo unde cei 3 locuiesc şi face parte din campania Save the Children de strângere de fonduri pentru copiii şi familiile care sunt afectate de coronavirus. 

Harry şi Meghan au ales astfel să marcheze ziua fiului lor în mod inedit, cei doi exprimându-şi în luna ianuarie dorinţa de a se distanţa de familia regală.

Au plecat în America pentru a-şi creşte fiul departe de paparazzi şi pentru a lucra şi a deveni independenţi financiar. În timp ce Meghan cochetează din nou cu cinematografia, Harry se concentrează pe Invictus Games, Jocuri Olimpice organizate pentru soldaţii răniţi în diferite misiuni.