Thrive

Alina Eremia - “Îmi este extraordinar de dor de scenă”

Alina Eremia a fost invitata noastră în matinalul Magic Start, ea fiind una dintre artiştii care cântă imnul campaniei “În vremea radioului”, “Te ascult doar pe tine”, un cover după “Fata din vis” a trupei Compact.

Alina ne-a spus că este o fire matinală, însă în izolare a dormit puţin mai mult. “Îmi place să încep ziua cât mai de dimineaţă ca să am la dispoziţie cât mai mult timp.”

Şi pentru ea lucrurile s-au schimbat drastic în cele 2 luni, iar Alina a vorbit despre artiştii cărora le este dor să cânte şi care acum sunt foarte creativi, găsesc soluţii pentru a ajunge la public. Aşa s-a întâmplat şi cu melodia “Te ascult doar pe tine”, lansată de artişti din izolare pentru a ne reaminti că radioul rămâne un prieten de nădejde.

Alina şi-a creat un mic studio acasă, a înregistrat doar voci, iar acum a reluat activitatea în condiţii maxime de siguranţă.

Artista a povestit că i s-au întâmplat şi lucruri bune în această perioadă. “Am început să meditez, ceea ce m-a ajutat extraordinar de tare să mă echilibrez.” De asemenea, s-a mai împrietenit cu gătitul, a studiat mai mult la pian, a învăţat să înregistreze voci, a încercat să evolueze, a vorbit şi cu familia mai mult şi a încercat să rămână alături de prieteni.

“Îmi este extraordinar de dor de scenă”, ne-a spus ea. “De oameni, de atmosfera de pe scenă, de toată adrenalina.”

Pentru ea, “marele DA” a fost pentru lucrurile mărunte pe care le ignora înainte şi care fac diferenţa.

Alina spune “Nu” panicii, pentru că nu este nimic constructiv acolo şi nu ne aduce nimic bun.