Thrive

Oana Cuzino - Secrete pentru o viaţă mai bună şi planuri de vacanţă

Oana Cuzino a fost invitata noastră de astăzi în matinalul Magic Morning cu Liana Stanciu.

Am vorbit cu Oana despre perioada de izolare, am aflat secrete pentru o viaţa mai bună şi ne-am lasat inspiraţi de ea pentru planurile de vacanţă de anul acesta.

Oana ne-a dezvăluit că nu a tras concluzia finală despre această perioada şi crede că trebuie să avem curaj să ieşim din casă dacă respectăm regulile, ne spălăm pe mâini, dacă purtăm corect masca.

Oana Cuzino a declarat că a stat mai mult cu fiica ei, au comunicat mai mult. “Nu aş fi de acord să nu ne mai facem planuri pe termen lung. Oamenii se hrănesc din aceste planuri de viitor. E bine să visăm.” Îi este foarte dor să meargă la teatru, ultima dată mergând cu o seară înainte să se închidă teatrele. În această perioada emisiunea “Ce se întâmplă doctore?” a fost în reluare, iar filmarile vor reîncepe când oamenii care lucrează pentru acest produs de televiziune vor fi în siguranţă.

În schimb, Oana a fost foarte activă pe reţele de socializare, a realizat interviuri cu diverşi medici pentru a le răspunde celor care o întrebau diverse lucruri, de la diete, la alergii, afecţiuni gastrice, dermatologice.

Ea şi-a făcut deja planuri de vacanţă şi ne-a dat un sfat magic în acest sens. Va merge la mare şi la munte, va evita să meargă cu avionul şi va sta la o prietenă pentru a nu se expune foarte mult.

Specialist în geriatrie, Oana are câteva secrete pentru o viaţa mai bună. Ea ne-a devăluit că stilul de viaţă şi lucrurile de mici de zi cu zi contează: “ce mănânci, ce bei, câtă apă bei în fiecare zi şi, bineînţeles, mişcarea este esenţială. Oscilaţiile foarte mari de greutate care au în spate abuzuri alimentare şi lipsa mişcării sunt cele mai dăunătoare când vrei să îţi păstrezi sănătatea şi tinereţea.” Oana ne-a dezvăluit că ia suplimente de calitate, acizii graşi Omega 3, vitamina C, astfel încât să îi dea organismului ce are nevoie.

Iar din situaţiile stresante spune că iese cu umor.

Vezi ce muzică ascultă Oana Cuzino!