Thrive

Mihaela Popa - Cum a renunţat la Finanţe pentru o carieră în fotografia de călătorie

Fotografa Mihaela Popa, una dintre cele mai cunoscute specialiste în fotografie de călătorie, a fost în direct la Magic Morning.

Ea este şi invitata emisiunii “Punct şi de la capăt”, un concept Thrive Global România pentru Magic FM.

Emisiunea se difuzează în fiecare joi de la ora 11 pe Magic TV, si în reluare de la ora 18 şi poate fi urmărită pe canalul de Youtube Magic FM România.

Mihaela Popa (wordltravelbug.com) a povestit cum s-a apucat să facă fotografie de călătorie. Locuia în Belgia de 11 ani, a lucrat în Finanţe timp de 15 ani, însă “fotografia a fost mai puternică”.

Călătorea prin toată lumea, făcea fotografii, a urmat şi un curs de fotografie, apoi a fost într-o călătorie singură, de 5 luni, în Asia, şi atunci a fost momentul în care a ştiut că vrea să facă doar fotografie.

Pe blog-ul său are o secţiune despre România, unde nu călătorise foarte mult, dar despre care spune că ar străbate-o cu piciorul. Anul trecut a făcut o călătorie mai lungă, a văzut Delta, unde nu ajunsese până atunci, deşi văzuse India de 11 ori, Maramureşul.

Mihaela popa spune că nu regretă decizia, însă mai are momente în care se gândeşte dacă este bine ce a făcut. “Am făcut ce am simţit. Nu pot să mă întorc la viaţa dinainte. Sunt mult mai fericită, sunt liberă.”, a declarat ea în Magic Morning.

Mihaela este fascinată de Japonia, unde a ajuns prima dată în 2011, şi-a dorit dintoteauna să vadă cireşii înfloriţi. “Kyoto, fosta capitală a Japoniei, este locul meu preferat din lume.”, spune Mihaela.

Acum ar vrea să vadă Buthan şi Tibet şi ne-a povestit cât de mult i-a plăcut în Laos, unde a rămas două săptămâni, deşi trebuia să stea doar câteva zile.  

 

 Vezi si: