Magic News

Noua prietenă a lui Brad Pitt este căsătorită

De câteva luni, Brad Pitt se întâlneşte cu Nicole Poturalski, un model din Germania, în vârstă de 27 de ani.

Ei s-ar fi cunoscut anul trecut într-un restaurant faimos din Berlin, Borchardt, al cărui proprietar este Roland Mary, soţul lui Nicole.

Brad şi Nicole au fost surprinşi săptămână trecută pe aeroportul din Bourget în timp ce se îndreptau spre sudul Franţei, acolo unde actorul în vârstă de 56 de ani are o proprietate.

Actorul a întâlnit-o pe Nicole în august 2019, când starul s-a aflat la Berlin pentru a promova filmul “Once Upon A Time in Hollywood”. Se pare că Brad ştia restaurantul detinut de Roland Mary, un bărbat în vârstă de 68 de ani, încă din 2009, când a filmat “Inglourious Basterds”.  

Însă, de data aceasta, în restaurant se afla şi Nicole, care i-a dat numărul de telefon. Tânăra călătoreşte mult, iar când a ajuns la Los Angeles, l-a sunat pe Brad Pitt. În luna noiembrie 2019, cei doi au fost văzuţi la un concert al lui Kanye West.

Nicole şi Roland au un băieţel în vârstă de 7 ani, iar bărbatul nu a vrut să comenteze toată această situaţie. El a fost căsătorit de mai multe ori şi are 5 copii, iar căsătoria lui cu Nicole este descrisă drept “o relaţie liberă”.