Magic News

A fost lansat videoclipul „No Time To Die”, tema principală a celui de-al 25-lea film „James Bond”

Videoclipul temei principale a celui de-al 25-lea film „James Bond”, interpretată de Billie Eilish, a fost lansat, filmul urmând să aibă premiera în luna noiembrie.

În vârstă de 18 ani, Billie Eilish este cel mai tânăr artist care scrie şi înregistrează piesa principală pentru un film „James Bond”.

„Pare nebunesc în orice fel să fac parte din asta”, a spus ea. „Să compunem piesa principală pentru un film «Bond» este ceva la care am visat să facem toată viaţa”, a adăugat Finneas, fratele artistei. 

Videoclipul este regizat de Daniel Kleinman şi conţine imagini din lungmetrajul care îl are în rolul principal pe Daniel Craig, aflat la ultima lui apariţie în această serie. El a mai jucat în „Casino Royale” (2006), „Quantum of Solace” (2008), „Skyfall” (2012) şi „Spectre” (2015).

Alături de Daniel Craig, din distribuţie fac parte Jeffrey Wright, Rami Malek, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Christoph Waltz, Ralph Fiennes şi Naomie Harris. Actriţele Ana de Armas şi Lashana Lynch debutează în franciză ca Paloma, agent CIA, respectiv Nomi, agent 00.

Filmul „No Time To Die” este regizat de Cary Joji Fukunaga, care a mai regizat primul sezon „True Detective” (HBO) şi „Maniac” (Netflix).

După mai multe amânări din cauza pandemiei, filmul ar trebui să aibă premiera în Marea Britanie pe 12 noiembrie şi pe 20 noiembrie în America de Nord.