Magic News

Rebel Wilson, actriţa care şi-a propus să slăbească în 2020 şi a şi reuşit

Rebel Wilson şi-a propus ca în anul 2020 să slăbească, iar actriţa în vârstă de 40 de ani este tot mai aproape de împlinirea acestui plan.

Nici măcar pandemia în timpul căreia mulţi oameni s-au îngrăşat nu a încurcat-o, ea continuând să fie extrem de perseverentă.

Actriţa vrea să ajungă la 75 de kilograme, iar pentru asta a apelat la un antrenor, Jono Casta Acero, dar şi la un regim alimentar foarte strict. Rebel îşi ţine la current fanii cu antrenamentele sale, profilul său de pe Instagram fiind similar cu al unui atlet. Fie că se antrenează ridicând cauciucuri sau o vezi în sală cu mănuşi de box, Rebel are numai vorbe de încurajare pentru cei aflaţi în situaţia sa.

 

Iar fanii îi admiră determinarea şi sunt mândri de ea, lăsându-i comentarii admirative, ceea ce o motivează în plus.

Rebel nu şi-a propus neapărat să aibă o talie de model, cât să fie sănătoasă, în acest an în care a împlinit 40 de ani.  

Actriţa are o relaţie cu Jacob Busch, un bărbat cu 11 ani mai tânăr, moştenitorul imperiului Budweiser. Povestea lor a început înainte de pandemie, iar cei doi au apărut împreună în public. Familia lui produce cea mai populară bere din America, Busweiser, iar avea pe care o deţine este colosală, 13,4 miliarde de dolari.

Rebel a mărturisit că mai are 3 kilograme până la greutatea pe care şi-a propus să o atingă anul acesta: "Săptămâna asta m-am trezit de trei ori foarte devreme, la 6 dimineaţa şi am fost să fac hiking. Am făcut şi sprinturi de 100 de metri, deşi sprinturile mele sunt probabil un fel de jogging foarte încet pentru alţii. Dar m-am simţit mândră de mine, iar acum mai am doar 3 kilograme până la greutatea mea ideală".

"Eşti frumoasă!", i-a scris Jacob la una dintre postări, iar o sursă a dezvăluit: "Jacob o adora pe Rebel şi înainte să slăbească. Este un bărbat de modă veche şi o tratează pe Rebel ca un gentleman. Pare foarte îndrăgostit de ea", a adăugat aceeaşi sursă.