Magic News

Billboard 2020 - John Legend i-a transmis un mesaj emoţionant soţiei lui de pe scena galei

La două săptămâni după drama prin care a trecut familia lui, John Legend a urcat pe scenă.

Artistul a cântat la pian pe scena Galei Billboard 2020 şi a interpretat melodia “Never Break” de pe cel mai recent album al său, “Bigger Love”. O melodie despre un cuplu puternic, care face faţă dificultăţilor vieţii. A fost o dedicaţie pentru soţia lui, Chrissy Teigen, care a pierdut recent o sarcină.

În urmă cu două săptămâni, John Legend şi Chrissy Teigen anunţau că nu vor fi părinţi pentru a treia oară, după ce Chrissy a avut probleme mari cu sarcina, pe care, în final, a pierdut-o.

Soţia lui John Legend a vorbit despre această pierdere, despre durerea pe care a resimţit-o şi a postat mai multe fotografii din spital.

Ea a ales să vorbească despre această dramă în numele tuturor acelor femei care au pierdut o sarcină. “Suntem șocați și simțim o durere despre care doar auzi, o durere pe care nu am mai simțit-o până acum. Nu am reușit să oprim sângerarea și să-i oferim copilului nostru fluidele de care avea nevoie, în ciuda a pungi și pungi de transfuzii de sânge. Nu a fost suficient. Nu ne-am decis cum ne vom numi copiii decât imediat după naștere, chiar înainte de a ieși din spital. Dar, dintr-un anume motiv, acestui micuț am început să-i spunem Jack. Așa că întotdeauna va rămâne Jack. Jack s-a străduit atât de tare să devină o parte din mica noastră familie și întotdeauna va fi. Pentru al nostru Jack, îmi pare rău că primele momente din viața ta au fost atât de complicate și că nu ți-am putut oferi casa de care aveai nevoie pentru a supraviețui. Întotdeauna te vom iubi”, a spus Chrissy Teigen.

“Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați trimis rugăciunile și energia voastră pozitivă. Simțim iubirea voastră și o apreciem cu adevărat. Suntem atât de recunoscători pentru viața pe care o avem. Pentru minunații noștri copii, Luna și Miles, pentru toate lucrurile pe care le-am putut experimenta până acum”, a încheiat  fotomodelul.

Chrissy Teigen și John Legend au doi copii, Luna Simone, în vârstă de 4 ani și Miles Theodore, în vârstă de 2 ani, ambii venind pe lume în urma unor fertilizări în vitro.