Magic News

Trupa Metallica a oferit drepturile melodiei “The Unforgiven” pentru campania #NoiFacemUnSpital a Asociaţiei Dăruieşte Viaţa

Trupa Metallica susține în continuare Asociația Dăruiește Viața și proiectul acesteia, #NoiFacemUnSpital și a donat drepturile celebrei piese ”The Unforgiven” pentru campania de strângere de fonduri pentru reconstructia Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Marie S. Curie.

În luna august 2019, rockerii au ajuns pentru a 4-a oară la Bucureşti, de data aceasta în cadrul turneului „Worldwired” şi au donat 250.000 de euro Asociației Dăruiește Viața pentru construirea primului Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România.

„Metallica se alătură inițiativei #NoiFacemUnSpital. Suntem cea mai mare comunitate implicată social din România”, anunţa Dăruieşte Viaţa.

Acum, asociaţia a demarat o nouă campanie de strângere de fonduri, iar pentru spotul de promovare este folosită celebra melodie a trupei Metallica după ce artiştii au oferit pro bono drepturile de folosire în spotul de campanie.

Şi tu poţi contribui la noua campanie Daruieşte Viata!

  1. Online cu cardul sau PayPal, pe www.daruiesteviata.ro, în nume propriu sau în memoria cuiva drag pe www.daruiesteviata.ro/in-memoriam
  2. Prin SMS la 8864 cu mesajul ‘SPITAL’ pentru o donaţie lunară de 4 euro
  3. În propria campanie de fundraising pe www.daruiesteviata.ro/campaniisau achiziţionând un cadou de pe Raftul de Fericire (www.daruiesteviata.ro/cadouri)