Magic News

Dominic West, actorul care îl va juca pe Prinţul Charles, într-un triunghi amoros în viaţa reală

Actorul englez Dominic West (50 de ani), cunoscut din filme ca „Mona Lisa Smile” şi „The Square” se află în negocieri finale pentru rolul Prinţului Charles din serialul “The Crown”.

El se va putea alătura unei distribuţii formate din Elizabeth Debecki, Imelda Staunton, Lesley Manville şi Jonathan Pryce. Sezoanele cinci şi şase ale serialului se vor opri la anii 1990 şi 2000, ilustrând căsnicia Prinţului Charles cu Prinţesa Diana, despărţirea lor şi relaţia cu Camilla Parker-Bowles.

Recent, actorul Dominic West s-a aflat în mijlocul unui scandal, după ce a fost surprins în ipostaze tandre la Roma cu actriţa Lily James, în vârstă de 31 de ani. Cei doi s-au sărutat şi s-au plimbat pe străzile din Roma ca doi îndrăgostiţi, însă actorul este căsătorit şi are 4 copii.

La întoarcerea în Marea Britanie, el a pozat alături de soţia lui, Catherine FitzGerald, un designer de amenajări interioare, în fața casei lor, iar cei doi s-au sărutat în faţa reporterilor. Mesajul lor a fost următorul: „Mariajul nostru este puternic și suntem cu siguranță împreună”. Pe lângă această declarație, ei au dat publicităţii un bilet, scris de mână și semnat de amandoi pe care este scris același lucru: „Mariajul nostru este puternic și suntem cu siguranță împreună. Vă mulțumim”. Dominic West nu purta verighetă, iar soţia lui şi-a ţinut mâinile în buzunare pe toată durata acestui moment.

Lily James şi Dominic West filmează în această perioadă pentru mini-seria intitulată The Pursuit of Love, bazată pe romanul lui Nancy Mitford. Filmările au loc însă Marea Britanie, astfel încât cei doi nu se aflau la Roma în interes profesional.