Magic News

Melania Trump, într-o ţinută extravagantă la alegerile prezidenţiale

Toţi ochii sunt aţinţiţi în aceste clipe spre America, acolo unde au loc alegerile prezidenţiale. Donald Trump şi Joe Biden s-au luptat pentru un loc la Casa Albă, iar în curând vom afla rezultatul scrutinului.

Melania Trump, actuala Primă Doamnă, şi-a exprimat votul la un centru de votare din Florida, aflat în apropiere de Mar-a-Lago, după ce Donald Trump a votat pe 24 octombrie.

Melania este recunoscută pentru alegerile sale extravagante, în garderoba sa fiind creaţii extrem de scumpe, semnate de mari designeri.

Nici de data aceasta Melania Trump nu a făcut excepţie, ea purtând o rochie midi cu imprimeu Gucci, de 3800 de euro, accesorizată cu o geantă Hermes Kelly de 14.000 de euro şi pantofi Christian Louboutin, care au dus preţul total al ţinutei la aproximativ 20.000 de euro.  

Un singur lucru i-a lipsit Primei Doamne, masca de protecţie, mai ales că atât ea cât şi Donald Trump şi fiul lor, Barron, au fost testaţi pozitiv la începutul lunii octombrie.

 Purtătoarea sa de cuvânt a precizat că Melania Trump a fost singura persoană prezentă în centrul de votare, cu excepţia staff-ului ei şi membrilor comisiei, toată lumea fiind testată în prealabil.