Magic News

Noutățile Netflix în luna noiembrie: The Life Ahead, cu Sophia Loren, și filme de Crăciun

Netflix vine și în luna noiembrie cu o mulțime de noutăți și schimbări importante pentru nativii în filme și seriale. Nu trebuie să îți faci griji dacă planetele sunt în retrograd, pentru că astrele ne indică numeroase lansări de producții originale și nu numai.

De la filmul „The Life Ahead/ La vita davanti a sé”, care marchează revenirea actriţei Sophia Loren în lungmetraj după zece ani, drama „Hillbilly Elegy”, cu Glenn Close şi Amy Adams în distribuţie, şi un documentar despre Shawn Mendes, în luna noiembrie ai de unde alege.

Cum se apropie rapid și sărbătorilor de iarnă, poți să te pregătești de pe acum pentru spiritul festiv datorită „Operation Christmas Drop”, „Alien Xmas”, „Dolly Parton's Christmas on the Square” şi continuările „The Christmas Chronicles” şi „The Princess Switch”.

 Pe 13 noiembrie, va fi lansat musicalul „Jingle Jangle”, cu Forest Whitaker şi Keegan-Michael Key în distribuţie. Filmul este scris şi regizat de David E. Talbert, iar pe coloana sonoră se regăsesc piese Usher şi John Legend.
 
Vezi continuarea AICI