George Clooney - Mai slab cu 12 kilograme şi cu barbă. Cât de mult s-a schimbat celebrul actor!

Cu 12 kilograme mai slab şi cu barbă, George Clooney pare cu totul altă persoană.

Actorul a făcut această schimbare pentru rolul din lungmetrajul SF „Cerul de la miezul nopţii/ The Midnight Sky” care va fi lansat de Netflix la finalul lunii decembrie.

Actorul american a dezvăluit că a avut nevoie de îngrijire medicală după ce a slăbit într-un timp scurt atât de mult. În această dramă SF, pe care a şi regizat-o, George Clooney joacă rolul unui cercetător singuratic bolnav.

Povestea post-apocaliptică spune povestea lui Augustine Lofthouse (George Clooney), un savant singuratic aflat la Polul Nord, care încearcă să îi împiedice pe Sully (Felicity Jones) şi pe colegii ei astronauţi să revină pe Pământ, unde a avut loc o misterioasă catastrofă globală.

Înainte de începerea filmărilor, Clooney a ajuns la spital cu dureri de stomac şi a primit diagnosticul de pancreatită, o boală care poate fi fatală. În vârstă de 59 de ani, Clooney slăbise 13 kilograme într-un timp scurt, iar dieta urmată i-a declanşat boala.

„Cred că am făcut eforturi prea mari să slăbesc repede şi probabil nu am avut grijă de mine”, a declarat el. „Mi-a luat câteva săptămâni să mă simt mai bine şi, ca regizor, nu este atât de uşor, pentru că ai nevoie de energie. Eram pe un gheţar în Finlanda, ceea ce a îngreunat lucrul. Dar a ajutat personajul”, a mai spus el.

Clooney a povestit că pentru acest rol a trebuit să îşi lase şi barbă, lucru primit diferit de membrii familiei sale: „Mi-am lăsat o barbă mare şi urâtă şi fiului meu i-a plăcut, pentru că ascundea lucruri în ea pe care le descopeream când ajungeam la treabă”, a povestit actorul amuzat. „Dar soţia mea şi fiica mea au fost cu adevărat fericite când am dat-o jos, pentru că era greu să găseşti o faţă sub toată încurcătura aia”.

George, Amal şi cei doi copii vor petrece Crăciunul la Los Angeles, acolo unde familia s-a aflat în ultimele 10 luni, de la începutul pandemiei.

 „Ne-am mutat din februarie. Este mai uşor în Los Angeles pentru că nu plouă şi nu ninge, aşa că este mai uşor să mergi pe stradă. Aceste companii farmaceutice au făcut o treabă uimitoare şi suntem apoape acolo, aşa că ar fi chiar prostesc să o dăm în bară acum. Aşadar, stăm aici şi vom face Crăciunul aici.”