Magic News

La 58 de ani, Tom Cruise are o nouă iubită

Actorul Tom Cruise filmează în această perioadă pentru “Mission Impossible 7”, iar actorul în vârstă de 58 de ani se află în centrul atenţiei nu doar datorită acestei producţii.

Potrivit tabloidului The Sun, Tom Cruise ar trăi din nou o poveste de iubire, iar cea care i-a cucerit inima este Hayley Atwell, o actriţă britanică cu 20 de ani mai tânără, alături de care filmează în prezent.

“Cei doi s-au înţeles bine din prima zi, iar izolarea şi toate dificultăţile care au apărut i-au apropiat şi mai mult, iar ei au devenit practic inseparabili. Se întâlnesc după ce se termină filmările și ea a fost la casa pe care Tom o are în Londra. Se înțeleg foarte bine și amândoi par foarte fericiți.”, a declarat o sursă.

Pentru acest film, cei doi actori au filmat la Roma, Veneţia, în Marea Britanie şi Norvegia, cu respectarea regulilor impuse de pandemie. O înregistrare în care Tom Cruise ţipă la echipa sa a ajuns în presă, actorul cerându-le oamenilor să poarte măşti şi să respecte regulile.

După divorţul de Katie Holmes din 2012, Tom Cruise nu a stat prea bine la capitolul dragoste. Recent s-a zvonit că ar avea o relaţie cu actriţa Elisabeth Moss, membră a Scientologiei ca şi Tom Cruise, însă ea a negat această poveste.