Magic News

Anca Ţurcaşiu a început anul cu o super vacanţă - “Mi-am zis că 2021 va fi cel mai bun an din viaţa mea”

Începutul anului 2021 a găsit-o pe Anca Ţurcaşiu în Republica Dominicană, după ce artista s-a hotărât în ultimul moment să plece într-o călătorie alături de o prietenă.

La 50 de ani şi după ce anul trecut a pus punct unei căsnicii de 22 de ani, Anca avea nevoie de această vacanţă pentu a începe cu bine noul an.  

În Republica Dominicană ea a avut ocazia să îşi pună în evidenţa silueta perfectă, rezultat al stilului de viaţă pe care l-a adoptat.

„După 35 de ani, am crezut că o să-mi petrec Revelionul singură, uitându-mă la TV. Am găsit primul site de călătorii, m-am uitat la preţ, am vorbit cu o prietenă şi a doua zi aveam biletele de avion, testele COVID au venit cu câteva ore înainte de plecare.

A fost o încărcare de baterii după o perioadă grea. Am purtat desuuri roşii de Revelion şi am fost la un spectacol la resortul unde stăteam. Mi-am zis că 2021 va fi cel mai bun an din viaţa mea”, a povestit Anca Ţurcaşiu în emisiunea lui Teo Trandafir.

„Nu vreau să mă mai agăţ de trecut nici să-mi mai fac planuri pentru viitor. Trebuie să treacă nişte timp ca să te vindeci. Eu am slăbit opt kilograme după divorţ. Am citit cărţi motivaţionale”, a mai spus Anca Ţurcaşiu.