Magic News

Jennifer Lopez şi Ben Affleck, surprinşi sărutându-se într-un restaurant

Dacă era cineva care punea la îndoială povestea de iubire dintre Jennifer Lopez şi Ben Affleck, iată că acum există şi dovada că cei doi sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată.

După ce au fost fotografiaţi în diferite ipostaze, Jennifer şi Ben au fost surprinşi aşa cum toată lumea ardea de nerăbdare să îi vadă: în timp ce se sărută.

Aflaţi într-un restaurant din Malibu, unde sora lui Jennifer îşi sărbătorea ziua de naştere, cei doi nu au rezistat şi s-au sărutat. La 17 ani distanţă de la prima lor poveste de iubire, Jennifer şi Ben şi-au acordat o nouă şansă.

Mai maturi, cu mai multă experienţă de viaţă, ei încearcă acum să facă tot posibilul ca relaţia să meargă. Artista este pe punctul de a se muta din Miami la Los Angeles, pentru a fi alături de Ben, care vrea să rămână aproape de cei trei copii pe care îi are cu Jennifer Garner.

Iar Lopez a început să caute deja o şcoală pentru gemenii săi şi până când mutarea va fi pusă la punct, ea şi-a propus să petreacă cât mai mult timp în compania lui Ben.