Magic News

Actriţele franceze pe covorul roşu, la Cannes, într-o seară memorabilă

Catherine Deneuve, Marion Cotillard, Carla Bruni, Isabelle Adjani, Vanessa Paradis… unele dintre cele mai cunoscute staruri ale cinematografiei franceze au defilat pe covorul roşu în acest weekend, la Cannes.

A fost poate cea mai importantă seară a celei de-a 74-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, care a programat premierele a trei filme.

“Cette musique ne joue pour personne”, în regia lui Samuel Benchetrit, a fost unul dintre ele, iar regizorul a fost acompaniat pe covorul roşu de sotia lui, Vanessa Paradis.

Marion Cotillard a urcat treptele Croazetei pentru documentarul “Bigger Than Us”, despre tinerele activiste care lucrează pentru protejarea mediului.

La sfârşit, a venit rândul echipei filmului “De Son Vivant”, prezentat în afara competiţei, să salute publicul. Catherine Deneuve a fost ovaţionată la scenă deschisă, în timp ce Isabelle Adjani a mizat pe o rochie transparentă pentru apariţia sa.

Carla Bruni, fosta Primă Doamnă a Franţei, cu origini italieni a susţinut echipa de fotbal a Italiei cu o manicură în culorile Squadrei Azzura, care a câştigat Euro 2020.

Foto: Gettyimages.com