Cele 5 rochii fabuloase purtate de Kitty Spencer, nepoata Prinţesei Diana, la nunta cu un milionar

În vârstă de 30 de ani, Kitty Spencer, nepoata Printesei Diana, s-a căsătorit în weekend în Italia, cu omul de afaceri sud-african Michael Lewis, în vârstă de 62 de ani.

La nunta grandioasă organizată în Villa Aldobrandini din Roma, mireasa a purtat 5 creaţii fabuloase, toate semnate Dolce&Gabbana, casa de modă a cărei ambasadoare este.

Kitty a apărut prima dată într-o rochie sur-mesure din dantelă albă, de inspiraţie victoriană, o creaţie cu guler şi mâneci lungi. Rochia cu accente regale, pentru crearea căreia a fost nevoie de 6 luni, a amintit de legătura pe care mireasa a avut-o cu Prinţesa Diana.

Tânăra a îmbrăcat de asemenea o rochie din tul bleu brodată cu flori, asemănătoare cu cea purtată de actriţa Sharon Stone la Cannes, anul acesta.

Verişoara Prinţilor William şi Harry a fost cerută în căsătorie în 2019, cu câteva zile înainte de Crăciun, în timpul unei vacanţe în Africa de Sud.

“Michael este iubit de toţi. În ciuda averii lui, este umil şi discret”, a povestit un prieten”. Idila lui cu Kitty a devenit publică în 2019, când tânăra a fost surprinsă purtând un inel cu diamant. Acest elegant sud-african în vârstă de 62 de ani are o avere estimată la 90 de milioane de euro şi este tatăl a trei copii.