Magic News

VIDEO - De ziua ei, Andra a lansat melodia “Timpul”

Andra a împlinit 35 de ani pe 23 august şi le-a făcut o surpriză milioanelor de fani, lansând melodia “Timpul”.

“Timpul este cea mai valoroasă resursă a noastră. Curge ireversibil, nu îl putem opri, nici întoarce. Putem doar să trăim și să ne bucurăm de fiecare clipă. În unele cazuri, îl putem lăsa să vindece răni și ne putem pune speranța în viitor. Acesta este mesajul noii mele piese pe care mi-am dorit enorm să o ofer publicului chiar de ziua mea. Este un cadou pe care sper ca fanii să își dorească să îl asculte încontinuu”, a declarat artista. 

Piesa este scrisă de Irina Rimes şi Alexandru Pelin şi are deja un videoclip pe YouTube, în care apare şi soțul Andrei, Cătălin Măruță.

Videoclipul, regizat de NGM Creative, poate fi considerat un film de scurt metraj, avându-i în rolurile principale pe actrița și cântăreața Bibi și pe cântărețul și vlogger-ul Antonio Pican. 

Personajele interpretate de Bibi și Antonio locuiesc în vecinătate și cochetează de la distanță. Într-un final, aceștia își iau inima în dinți și se întâlnesc, astfel luând naștere o frumoasă poveste de iubire. 

La finalul clipului aflăm că personajul interpretat de Bibi era, de fapt, imaginea Andrei din adolescență, videoclipul terminându-se cu o scenă în care Andra și soțul ei, Cătălin Măruță, se țin de mână.

La 35 de ani, Andra are o carieră de 21 de ani, perioadă în care a lansat 13 albume şi numeroase hit-uri. Recent, Andra a colaborat cu 3 Sud Est pentru deja hitul „Jumătatea mea mai bună”, cea mai de succes piesă românească din ultimele luni, care a adunat peste 42 milioane de vizualizări pe YouTube, și care a ocupat primul loc în topul celor mai difuzate melodii din România numeroase săptămâni la rând.