Magic News

Prinţul William a dezvăluit “un moment de familie” pe care îl petrecea dimineţile cu Prinţesa Diana

Prinţul William a avut o nouă ocazie să vorbească despre mama lui şi a dezvăluit un moment extraordinar pe care îl petreceau împreună.

Invitat în seria “Time to Walk, o „experiență audio” Apple Fitness+ care încurajează ascultătorii să meargă pe jos, pentru sănătatea lor mintală și fizică, William s-a plimbat pe domeniul regal de la Sandringham şi a povestit cum asculta muzică în fiecare dimineaţă când mergea la şcoală.

Tina Turner era preferata Prinţesei Diana, iar aceasta reuşea să creeze un moment magic în maşină pentru William şi Harry, punând melodia “The Best” şi cântând cât putea ea de tare.

„Una dintre melodiile pe care mi le amintesc clar și care a rămas cu mine în tot acest timp, și de care până în ziua de azi încă mă bucur în secret, este The Best a Tinei Turner”, a spus Ducele de Cambridge. „Să stăm pe bancheta din spate și să cântăm așa era un adevărat moment de familie.”

Prinţul a povestit cum „mama conducea, cântând din toate puterile”, iar “uneori îl convingeam și pe agentul de securitate din mașină să cânte cu noi. Cântam și ascultam muzică până ajungeam la porțile școlii, unde trebuia să ne lase.”

Iar William a continuat tradiţia şi a povestit cum în fiecare dimineaţă George şi Charlotte vor fiecare o melodie. Poate peste ani, aceştia vor povesti, la rândul lor, de o melodie magică ascultată în drumul spre şcoală pe care îl făceau împreună cu tatăl lor.