Magic News

Claudia Schiffer, pe covorul roşu cu soţul ei. Cu cine este căsătorită supermodelul anilor 90

Claudia Schiffer, supermodel al anilor 90, a împlinit anul acesta 51 de ani şi pare la fel de frumoasă ca atunci când defila pentru Chanel şi Saint Laurent.

Pare greu de crezut, însă femeia care a fost imaginea Karl Lagerfeld sau Gianni Versace nu şi-a pierdut deloc farmecul. În 1989, fotografa Ellen Von Unwerth vedea în ea o sosie a celebrei Brigitte Bardot şi nu se înşelase. Farmecul său natural şi aspectul de baby doll aveau să o transforme pe Claudia Schiffer în unul dintre cele mai căutate modele ale anilor 90.

Anii au trecut, dar Claudia a rămas la fel de suplă şi elegantă. Acum, ea a apărut la braţul soţului, ei, regizorul Matthew Vaughn, pe covorul roşu, la Londra, unde a avut loc avanpremiera celui mai recent film al lui. Iar Claudia a atras iar toate privirile, ea purtând o rochie neagră, mulată, cu perle şi părul coafat în bucle lejere.

Matthew Vaughn este bărbatul care a reuşit să seducă una dintre cele mai dorite femei, cei doi fiind căsătoriţi de aproape 20 de ani şi având împreună 3 copii.

S-au cunoscut în timpul unui dineu, la Los Angles, iar între ei a fost nevoie de o singură privire pentru a-şi da seama că există chimie. Erau însă amândoi foarte timizi, iar Matthew a făcut o cerere în căsătorie atipică. I-a cerut unui prieten să realizeze un tablou pe care scria “căsătoreşte-te cu mine” şi i l-a trimis Claudiei. Drept răspuns, el a primit un alt tablou pe care scria “da”.