Magic News

Shiloh seamănă mult cu Angelina, dar şi cu bunica ei. Cât de frumoasă era Marcheline!

Angelina Jolie este una dinte cele mai frumoase femei celebre, iar Shiloh, fiica ei, îi moşteneşte frumuseţea.

Ceea ce nu ştiu mulţi este faptul că Shiloh a avut şi o bunică extrem de frumoasă, Marcheline Bertrand, pe care, din păcate, nu a apucat să o cunoască cu adevărat, pentru că fetiţa era foarte mică când mama Angelinei a murit.

Marcheline a fost actriţă şi a devenit cunoscută, în special datorită rolului din remake-ul american al filmului cult al lui François Truffaut, “L’homme qui aimait les femmes”. Căsătorită cu Jon Voight între 1971 şi 1978, ea şi-a întrerupt cariera pentru a se dedica creşterii celor doi copii, Angelina şi James. În ianuarie 2007, Marcheline a murit după ce în ultimii 7 ani se luptase cu cancerul.

A fost o femeie extrem de frumoasă, cu trăsături fine, un păr lung şi negru, o privire profundă, un zâmbet expresiv şi o siluetă graţioasă. A afişat tot timpul un look natural şi feminin, lucru deprins şi de Angelina care a devenit un icon în materie de frumuseţe.

Marcheline a putut să îşi vadă nepoata, la care visa de mult timp, pentru foarte puţin timp. Însă Shiloh, care va împlini anul acesta 16 ani, îi duce mai departe frumuseţea.