Magic News

Filmul “Odată pentru totdeauna”, cu Smiley în rol principal, a avut avanpremiera de gala

Filmul „Odată pentru totdeauna", în regia lui Iura Luncașu, a avut parte de o avanpremieră de gală, la Cineplexx Băneasa.

Pavel Bartoș, Cosmin Seleși, Damian Drăghici, Connect-R, Virgil Ianțu, Alexandra Ungureanu, Andreea Antonescu sau Nicole Cherry au fost prezenti la eveniment. 

„Odată pentru totdeauna" este un film inspirat din fapte reale, mai exact din lupta lui Iura Luncașu cu depresia. Din distribuție fac parte Smiley, Ada Galeș, Celina Enea, Giulia Nahmany, Cătălin Cazacu, cât și Mihnea Luncașu, fiul regizorului.
 
„În filmul acesta nu am avut cântăreți, nu am avut influenceri, am avut doar actori care au jucat excepțional", a punctat Iura Luncașu, după vizionarea în avanpremieră a filmului. 
De asemenea, Smiley a menționat că rolul principal în cadrul filmului „Odată pentru totdeauna" a fost o provocare peste care a trecut cu ajutorul colegilor lor.
 
„Pentru mine a fost o povocare pe care am acceptat-o, în inconștiența care mă caracterizează. Le mulțumesc tuturor colegilor cu care am filmat, care mi-au dat curaj, care m-au ajutat să învăț replicile și care au repetat cu mine în pauze", a spus Smiley. 
 
„Odată pentru totdeauna” este unul dintre cele mai așteptate filme din România în 2022 și va fi distribuit de Vertical Entertainment în cinematografele din toată țara, începând cu 25 februarie 2022.