Magic News

VIDEO - Motivul pentru care Will Smith l-a lovit pe Chris Rock pe scena Premiilor Oscar 2022

Pe scena Premiilor Oscar de la Dolby Theatre a avut loc un incident despre care se vorbeşte continuu în ultimele ore: Will Smith l-a lovit pe Chris Rock.

Will Smith a urcat furios pe scenă şi l-a pălmuit pe umoristul Chris Rock care făcuse o glumă despre soţia actorului, Jada Pinkett Smith, care este tunsă zero.

„Jada, te iubesc. Abia aştept să văd G.I. Jane II”. Aceasta este gluma pe care a făcut-o Chris Rock la adresa soției lui Will Smith.

Chris Rock a comparat-o astfel Jada cu Demi Moore, care s-a ras în cap pentru rolul din “G.I. Jane”, din 1997, iar gluma l-a enervat teribil pe Will Smith care a reacţionat extrem de violent. „Nu pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită”, i-a strigat actorul. 


Se pare că nu a fost o alegere pentru Jada, care suferă de alopecie, o boală care se manifestă prin căderea părului de pe scalp.

În aceeaşi seară, Will Smith a primit Premiul Oscar pentru Cel mai bun actor în rol principal pentru prestaţia din “King Richard”. Într-un discurs confuz şi ţinut cu ochii în lacrimi, Will Smith a încercat să se scuze, susţinând că îşi ia în serios rolul de tată şi de protector al familiei. Lacrimile nu au fost pentru el, ci mai mult pentru că îi era teamă că a stricat momentul pentru cei din echipa filmului.

„Vreau să-mi cer scuze Academiei, vreau să-mi cer scuze colegilor nominalizați. Denzel Washington mi-a spus că întotdeauna trebuie să fii atent în momentul succesului, pentru că atunci apar diavolii”, a spus Will Smith în discursul de acceptare a premiului. 

Se pare că actorul Chris Rock nu va depune plângere împotriva lui Will Smith, care ar fi riscat 6 luni de închisoare şi o amendă de 100.000 de dolari.