Magic News

Mesajul lui Will Smith după ce i-a dat o palmă lui Chris Rock pe scena Galei Oscar

Ceremonia de anul acesta a Premiilor Oscar a fost umbrită de un moment despre care s-a scris mult în ultimele ore. Will Smith, câştigătorul Premiului Oscar pentru Cel mai bun actor în rol principal l-a pălmuit pe Chris Rock după ce acesta a făcut o glumă despre Jada Pinkett Smith.

Într-un mesaj publicat pe Instagram, Will Smith i-a cerut scuze lui Chris Rock:

„Violenţa în toate formele ei este otrăvitoare şi distructivă. Comportamentul meu din seara Premiilor Academiei a fost inacceptabil şi nu are nicio scuză. Glumele pe seama mea fac parte din slujbă, dar o glumă despre starea medicală a Jadei a fost prea mult pentru mine şi am reacţionat emoţional”, a scris Smith. „Aş dori să-ţi cer scuze în mod public, Chris. Am fost deplasat şi m-am înşelat. Sunt jenat şi acţiunile mele nu arată bărbatul care vreau să fiu. Nu există loc pentru violenţă într-o lume a iubirii şi bunătăţii”. 

Iar actorul a continuat: „Aş dori, de asemenea, să-mi cer scuze Academiei, producătorilor emisiunii, tuturor participanţilor şi tuturor celor care ne urmăresc din întreaga lume. Aş dori să-mi cer scuze familiei Williams şi familiei mele 'King Richard'. Regret profund că acest comportament al meu a pătat ceea ce a fost o călătorie superbă pentru noi toţi. Sunt o lucrare în curs”. 

În seara Premiilor Oscar, Chris Rock a urcat pe scenă pentru a prezenta cel mai bun documentar şi a făcut o glumă despre look-ul actual al Jadei, care ar arata perfect pentru a juca într-o continuare a filmului „G.I. Jane”. Soţia lui Will Smith şi-a pierdut însă părul pentru că suferă de alopecie, iar gluma lui Chris l-a înfuriat pe actor. Acesta a urcat pe scenă şi l-a pălmuit pe Chris Rock, moment despre care mulţi cred că a fost regizat.

“Ţine numele soţiei mele departe de gura ta nenorocită!”, i-a strigat Smith lui Chris Rock, care a refuzat să depună plângere.

Puţin mai târziu, Will Smith a câştigat Oscarul pentru cel mai bun actor pentru interpretarea din „King Richard”. În discursul său, el şi-a cerut scuze Academiei şi colegilor săi nominalizaţi, dar nu i s-a adresat lui Rock. ”Vreau să îmi cer scuze Academiei", a spus Will Smith în lacrimi, după ce a primit premiul. „Dragostea provoacă lucruri nebuneşti”, a adăugat el.