Magic News

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au logodit din nou. Cum arată inelul fabulos de logodnă

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au logodit din nou după ce cuplul a început o nouă poveste de iubire în anul 2021.

La începutul anilor 2000, Jennifer Lopez şi Ben Affleck au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri, însa cei doi se despărţeau după 3 ani de relaţie, când erau la un pas de căsătorie.

Bennifer s-a reunit anul trecut, iar cei doi sunt acum de nedespărţit şi de curând ş-au cumpărat şi o proprietate fabuloasă în valoare de 50 de milioane de dolari.

Iar relaţia lor a trecut acum la un alt nivel, Jennifer fiind cea care a dezvăluit că a primit inelul de logodnă de la Ben. Artista a anunţat pe reţelele de socializare că va face o dezvăluire în newsletter-ul “OnTheJLo”. Extrem de emoţionată, i-a a declarat apoi că are un anunţ personal de făcit, iar camera s-a oprit pe mâna sa pe care strălucea un inel cu smarald şi diamante. Jennifer priveşte bijuteria, în timp ce lacrimi de bucurie în curg pe obraji.


Jennifer Lopez şi Ben Affleck sunt acum extrem de fericiţi că s-au reîntâlnit şi par hotărâţi să rămână împreună pentru totdeauna. “Mă simt atât de norocoasă, fericită şi mândră să fiu cu el. Este o minunată poveste de iubire căreia i-am acordat o a doua şansă”, spunea artista. Potrivit lui Jennifer, trecerea timpului i-a ajutat pe cei doi. “Suntem mai inteligenţi, avem mai multă experienţă, avem copii acum şi trebuie să fim conştienţi de aceste lucruri. Suntem foarte protectori, pentru că este o perioadă extrem de frumoasă pentru noi toţi”, a mai spus ea.

Foto: Gettyimages.com