Magic News

Will Smith nu mai are voie să participe la Premiile Oscar timp de 10 ani

Will Smith nu mai are voie să participe la Premiile Oscar în următorii 10 ani, în urma unei sancțiuni primite de la Academia Americană de Film, în urma palmei date pe scenă comediantului Chris Rock, în timpul ceremoniei Oscarurilor din acest an.

Conform CNN, decizia a fost luată în timpul unei reuniuni a Consiliului guvernatorilor, la Los Angeles. Întâlnirea, programată inițial pentru 18 aprilie, a fost grăbită după ce Smith și-a anunțat plecarea din Academie săptămâna trecută.

„Consiliul de administrație a decis că, pentru o perioadă de 10 ani începând cu 8 aprilie 2022, lui Will Smith nu i se va permite să participe la niciun eveniment sau program al Academiei, în persoană sau virtual, inclusiv la premiile Academiei”, arată un comunicat al organizatorilor galei.

Reacția lui Will Smith în urma deciziei Will Smith a urcat pe scena Oscar 2022 și l-a lovit pe prezentatorul Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă despre soția sa, Jada Pinkett Smith. Chris Rock a ironizat-o pe Jada spunându-i că abia aşteaptă să o vadă jucând în continuarea filmului "G.I. Jane", un lungmetraj regizat de Ridley Scott în 1997 şi în care rolul principal a fost jucat de Demi Moore.

Decizia a venit în urma dezbaterilor intense legate de consecințele incidentului. Continuarea AICI