Make Life Magic

Kate Middleton, apariţie elegantă într-o ţinută veche de 7 ani, accesorizată cu cerceii Prinţesei Diana

Kate Middleton îşi păstrează multe dintre ţinute şi le poartă cu diferite ocazii, Ducesa de Cambridge fiind admirată pentru decizia sa de a-şi recicla hainele.

De data aceasta, Kate l-a însoţit pe Prinţul William la Westminster unde a avut loc o ceremonie de celebrare a ostaşilor australieni şi neozeelandezi care au murit în timpul Primului Război Mondial.

Pentru această apariţie, Kate a ales o ţinută albă, imaculată, semnată Alexander McQueen, pe care a mai purtat-o în 2015, la botezul Prinţesei Charlotte. Ea şi-a accesorizat acum ţinuta cu un accesoriu pentru păr sub formă de diademă, o pereche de pantofi negri Gianvito Ross, un clutch şi a purtat cerceii Collingwood, care i-au aparţinut Prinţesei Diana.

Ţinuta retro şi foarte feminină i-a venit perfect lui Kate, care şi-a pus încă o dată în evidenţă stilul chic cu o ţinută veche de 7 ani. Kate s-a revanşat astfel în faţa lui Meghan Markle, care a purtat recent un costum alb, semnat Valentino, demonstrând că stăpâneşte la perfecţia arta de a purta ţinute albe.

Foto: Gettyimages.com