Magic News

Olivia Wilde a primit un plic misterios în timp ce era pe scenă

Actriţa americană Olivia Wilde a avut parte de un moment stânjenitor în timp ce se afla pe scenă, la Las Vegas.

Olivia îşi prezenta la CinemaCon cel mai recent film al ei, “Don't Worry Darling” când i-a fost înmânat un plic misterios. Spectatorii au crezut că totul este regizat sau că actriţa a primit scenariul pentru un nou film, însă în plicul pe care apărea menţiunea “personal şi confidenţial” se aflau documente juridice trimise de fostul său partener, Jason Sudeikis.


"Este pentru mine?" a întrebat actriţa, întreruptă marţi în timpul prezentării viitorului său thriller "Don't Worry Darling", pe scena festivalului CinemaCon. "Foarte misterios. Îl voi deschide acum", a adăugat ea. Olivia a aruncat o privire asupra conţinutului plicului şi şi-a reluat prezentarea, fără a face vreo referire asupra conţinutului.

S-a aflat că plicul conţinea documente juridice referitoare la cei doi copii, Otis şi Daisy, pe care actriţa în vârstă de 38 de ani îi are cu fostul partener de viaţă, Jason Sudeikis.

"Domnul Sudeikis nu avea cunoştinţă cu privire la locul şi momentul la care va fi livrat acest plic, deoarece aceasta era responsabilitatea exclusivă a companiei implicate şi nu ar fi tolerat niciodată să îi fie livrate documentele într-un mod atât de nepotrivit", a declarat o sursă apropiată actorului. Organizatorii CinemaCon au comentat acest moment şi au anunţat că vor reevalua protocolul de securitate.

După 9 ani de relaţie şi doi copii împreună, Olivia Wilde şi Jason Sudeikis au rupt logodna în noiembrie 2020. Olivia şi-a găsit un nou partener de viaţă, nimeni altul decât artistul britanic Harry Styles.