Magic News

Britney Spears a anunţat că a pierdut sarcina

La o lună după ce a anunţat că este însărcinată, Britney Spears trece printr-o dramă, artista pierzând această sarcină.

Cântăreaţa le-a spus urmăritorilor ei de pe Instagram că ea şi partenerul Sam Asghari "şi-au pierdut copilul minune". Britney Spears a rămas însărcinată la câteva luni după ce a ieşit sub tutela tatălui ei, care i-a controlat viaţa şi i-a interzi să mai aibă un copil.

"Cu cea mai profundă tristeţe a noastră trebuie să anunţăm că ne-am pierdut copilul minune la începutul sarcinii”, a scris artista. "Acesta este o perioadă devastatoare pentru orice părinte. Poate că ar fi trebuit să aşteptăm să anunţăm când sarcina era mai avansată, totuşi, am fost prea încântaţi să împărtăşim vestea bună. Dragostea noastră este puterea noastră. Vom continua să încercăm să ne extindem frumoasa familie", a spus ea.

Britney Spears este mama a doi băieţi adolescenţi: Sean Federline, în vârstă de 16 ani, şi Jayden James Federline, 15 ani, născuţi dintr-o relaţie anterioară.

Vedeta îşi scrie în această perioada cartea de memorii, în care va oferi cu siguranţă detalii despre cei 13 ani în care a fost sub tutela tatălui ei.