Magic News

Mama lui Elon Musk, prima femeie de peste 70 de ani care apare pe coperta revistei “Sport Illustrated”

Maye, mama lui Elon Musk, reuşeşte să atragă din nou atenţia după ce în 2011 a pozat nud pentru revista Time, secțiunea de Sănătate.

Acum, mama celui mai bogat om din lume se află pe coperta celebrei reviste “Sport Illustrated”, fiind prima femeie de peste 70 de ani care apare în această ipostază.


Revista are un număr special, consacrat costumelor de baie, iar Maye Musk apare alături de Kim Kardashian, Ciara sau topmodelul Yumi Nu. Mama lui Elon a fost fotografiată de Yu Tsay şi poartă un costum portocaliu cu crem, o piesă care îi pune în evidenţă braţele tonifiate. Ea are o pereche de cercei în formă de pamier, un accesoriu care se potriveşte cu decorul luxuriant din spatele ei.

“Sunt atât de fericită să fiu pe coperta Sport Illustrated la 74 de ani. Era timpul!”, a scris cu mult umor mama fondatorului Space X, prima femeie de peste 70 de ani care apare în costum de baie pe coperta celebrei reviste.


Cei care o urmăresc au reacţionat, iar cineva a scris că ar trebui să fim mândri de vârsta noastră şi să nu o mai ascundem. “Cu vârsta vine înţelepciunea şi este minunat”, a scris altcineva.

“Vreau să le arăt femeilor că pot fi frumoase la orice vârstă”, declară Maye Musk, care a apărut recent la MET Gala, unul dintre cele mai importante evenimente ale anului, unde l-a însoţit pe Elon.

Maye a început să lucreze ca model la vârsta de 15 ani, în timp ce locuia în Africa de Sud, apoi a fost finalistă a concursului de frumusețe Miss Africa de Sud din 1969. A revenit în atenţie după fotografia nud din anul 2011, iar la 65 de ani a apărut în videoclipul „Haunted” al lui Beyoncé.


„Nu am crezut niciodată că vârsta va fi o problemă. În calitatea mea de dietetician și om de știință consider că vârsta nu este o problemă”, a declarat Musk pentru Sports Illustrated. „Sunt fericită că oamenii mă provoacă la discuții despre vârstă și despre cum să te simți bine cu tine la orice vârstă. De asemenea, sunt foarte mândră că pot transmite un mesaj femeilor din lume, să urmărească să fie fericite, să facă lucruri care le plac, să se antureze cu oameni buni, să fie amabile cu toată lumea, pentru că nu știi niciodată unde și cum ajungi. Chiar trăiesc cea mai bună perioadă a vieții și nu m-am așteptat niciodată la asta.”