Magic News

Româncele de la Cannes. Catrinel Marlon, Cosmina Stratan, Macrina Bârlădeanu şi Mădălina Ghenea au strălucit pe Croazetă

Zilele acestea, Festivalul de Film de la Cannes este în plină desfăşurare, iar celebrităţile din toată lumea defilează pe Croazetă.

Alături de starurile de la Hollywood, pe covorul roşu au ajuns şi trei românce superbe, Catrinel Menghia, Macrina Bârlădeanu şi Mădălina Ghenea.

Catrinel şi Mădălina sunt obişnuite cu atmosfera la Cannes, unde sunt prezenţe constante de câţiva ani, în timp ce Macrina a ajuns anul acesta în Franţa cu filmul “R.M.N”, în regia lui Cristian Mungiu, în care joacă.

Catrinel Menghia a strălucit pe covorul roşu, românca fiind prezentă la proiecţia filmului lui Cristian Mungiu, dar şi la premiera peliculei “Forever Young (Les Amandiers). Ea a venit la Cannes împreună cu fetiţa sa şi a profitat de aceste zile pentru a realiza o şedinţă foto pentru Vogue China. Pe covorul roşu, ea a apărut într-o rochie metalizată, cu tăietură pe picior şi într-una verde, mai voluminoasă.

Mădălina Ghenea a fost prezentă la Gala World Influencers and Bloggers Awards 2022, unde a apărut într-o rochie verde-smarald, sexy, o creaţie Zuhair Murad.

Cosmina Stratan a venit la Cannes pentru premiera filmului "Brother And Sister (Frere Et Soeur)”, în care joacă alături de celebra Marion Cotillard. Actriţa a ales pentru marea seară a premierei o rochie lungă, semnată V:PM Atelier.

Cât despre frumoasa actriţă Macrina Bârlădeanu, aceasta a făcut senzaţie atât la şedinţa foto din timpul zilei, cât şi seara, pe covorul roşu. Ziua, ea a purtat o ţinută albă V:PM Atelier, cu pantaloni şi corset, care i-a lasat la vedere tatuajul. La proiecţia oficială, Macrina a ales o rochie bleu, foarte elegantă.

Foto: Gettyimages.com