„Protestul brazilor de Crăciun” de Răsvan Popescu, lansare la Bookfest

Scriitorul Răsvan Popescu va lansa mâine, 4 iunie, volumul de poezie „Protestul brazilor de Crăciun” la Bookfest, cel mai important salon de carte din România.

Cunoscutul scriitor, jurnalist și scenarist Răsvan Popescu lansează volumul de poezie „Protestul brazilor de Crăciun” la cea de-a XV-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest, eveniment care are loc până duminică, 5 iunie, la Complexul Expozițional Romexpo din București. Așa cum mărturisește autorul, noua sa carte surprinde angoasele omului modern, ciocnirea civilizațiilor, neînțelegerea dintre generații, literatura ca hobby într-o lume de necititori. A lansa poezie în 2022, crede Răsvan Popescu, este o provocare într-un context care nu e chiar acultural, dar nici foarte departe, și reprezintă o modalitate de a trage spre un înțeles preocupările de zi cu zi ale oamenilor. „Este o carte tulburătoare şi una dintre cele mai importante din stricta noastră actualitate literară a unui poet”, observă criticul Ioan Holban, în timp ce Varujan Vosganian o consideră „o meditație privind condiția umană”.

Noul volum de poezie al lui Răsvan Popescu va fi lansat mâine, 4 iunie, la ora 18.00, la standul editurii Cartea Românească Educațional, în prezența autorului.