Magic News

Margot Robbie şi Ryan Gosling - Barbie şi Ken au făcut show în Venice Beach

Pe o plajă din California, îmbrăcaţi în roz şi pe role, actorii Margot Robbie şi Ryan Gosling continuă să filmeze pentru “Barbie”.

Filmările sunt în curs la Los Angeles, iar cei doi actori au fost surprinşi pe o plajă din Venice Beach. Interpreţii personajelor Barbie şi Ken nu puteau trece neobservaţi cu vestimentaţia lor în tonuri de roz. 

În ţinute fluorescente, Margot Robbie şi Ryan Gosling au parcurs celebra promenadă din California pe role şi par să se distreze la filmări. Mai mult, cei doi par făcuţi să interpreteze cele două personaje iconice. Cu body-ul său multicolor şi colanţii roz, Margot Robbie a atras toate privirile în această zi de filmare. Actorii nu au avut nevoie de lecţii pentru a merge pe role, Ryan fiind un fost dansator şi un mare sportiv, iar Margot a interpretat în trecut rolul patinatoarei Tonya Harding.

Povestea celebrei păpuşi este adusă pe marile ecrane de Greta Gerwig, cea care a semnat regia pentru “Lidy Bird”, film nominalizat la Oscar în 2018. Mai rămâne să aşteptăm luna iunie a anului 2023, când se împlinesc 60 de ani de la apariţia păpuşii Mattel, pentru a vedea această poveste.