Magic News

Brad Pitt şi ţinutele sale din turneul de promovare pentru “Bullet Train”. La Berlin, actorul a purtat fustă

Brad Pitt se află în Europa pentru a-şi promova cel mai recent film al său, comedia “Bullet Train”, care va intra în cinematografe în perioada următoare.

Turneul său a început la Paris şi a continuat la Berlin şi Londra, iar actorul în vârstă de 57 de ani a apărut în ţinute neconvenţionale, din in, în culori pastelate.

La Berlin, actorul a ieşit complet din zona lui de confort şi a purtat o fustă până la genunchi, accesorizându-şi ţinuta cu bocanci, ochelari de soare şi un lanţ de aur. Întrebat de ce a ales această ținută pe covorul roșu, vedeta de la Hollywood a răspuns: „Briza, briza!”

“Bullet Train” este o adaptare a romanului scris de Kotaro Isaka şi va intra în cinematografe la finalul lunii iulie. Este regizat de David Leitch, cel care a semnat regia şi pentru “Deadpool 2”, iar Brad joacă rolul lui Coccinelle, un asasin hotărât să ducă la bun sfârşit noua misiune.

Brad Pitt a dezvăluit recent că suferă de prosopagnozie, o afecţiune neurologică care se referă la un deficit sever în ceea ce priveşte recunoaşterea feţelor persoanelor familiare. Cauza poate fi un proces degenerativ precum maladia Alzheimer. Prosopagnozia poate afecta relaţiile interpersonale, cariera, interacţiunea socială şi conduce chiar la depresie. Tratamentul implică dezvoltarea altor strategii de recunoaştere a oamenilor, precum concentrarea asupra vocii lor.