Magic News

Interviurile KIMARO 2022, seara „Magic Sunsets” - 3 Sud Est: „Nu mai suntem o trupă dance, ci o trupă pop, iar peste 20 de ani o să fim o trupă pensio-pop”

3 Sud Est a fost prima trupă care a urcat pe scenă la KIMARO 2022 în prima seară: „Magic Sunsets”.

Prima noapte de KIMARO 2022, festivalul organizat de Kiss FM, Magic FM și Rock FM, în Parcarea Plajei Modern de la Marea Neagră, a început în putere cu show-ul trupei 3 Sud Est, înainte ca pe scenă să urce și Bere Gratis și Holograf.

Peste 5000 de oameni au fost prezenți la malul mării să se bucure de seara magică și să cânte alături de trupele lor preferate, iar distracția nu s-a terminat. Astăzi urcă pe scenă Spike, Antonia, Delia și Voltaj, la Kiss Energy, iar pe 14 august, Lupu’ cel Rău, Bucovina, Bosquito și Timpuri Noi urcă pe scenă pentru show-uri de neuitat sub semnul Rock Nights.

3 Sud Est a fost așteptată cu nerăbdare de o mulțime de fani care pentru aproape o oră au cântat fiecare vers alături de cei trei artişti. Întreg spațiul de la malul mării a răsunat de hit-urile ultimilor 25 de ani, precum „Amintirile”, „De ziua ta” și „Vorbe Care Dor”. Bineînțeles, ei s-au oprit și în backstage pentru un interviu acordat Lianei Stanciu

Astfel, ei s-au văzut nevoiți să răspundă la întrebarea care i-a măcinat pe fani de vreo 7 ani: de ce s-au despărțit atunci când s-au despărțit?


„Ne trebuia o pauză ca să putem să ne dăm seama că trebuie să ne intre mințile în cap și să refacem trupa, ca să avem succes mai mare decât am avut înainte de despărțire”, a fost răspunsul. 

Laurențiu a glumit și a zis că 3SE s-a maturizat:

„3SE nu mai e o trupă dance, ci o trupă pop, iar peste 20 de ani o să fim o trupă pensio-pop.” 

Băieții au mai vorbit și de planurile pe care le au pentru restul verii, adică o mulțime de alte concerte prin toată țara. 



Liana i-a întrebat și ce înseamnă pentru ei magie. Iar băieții în locul unei definiții, au spus că magie încearcă să pună în trupa și muzica lor, pentru că 3SE e printre puținele trupe din prima generație de muzică dance românească care încă mai cântă.

Revenind la întrebare, ei au mai adăugat și că magice sunt și familiile lor.