Magic News

Ana de Armas, la Festivalul de film de la Veneţia, la braţul lui Brad Pitt

Festivalul de film de la Veneţia a continuat cu premiera fimului “Blonde”, cu Ana de Armas în rolul lui Marilyn Monroe, diva absolută a Hollywood-ului.

Actriţa şi-a făcut apariţia pe covorul roşu şi le-a pregătit fanilor o mare surpriză după ce a apărut la braţul lui Brad Pitt, cel care este coproducător al filmului.

Ana a fost încântătoare într-o rochie roz, cu spatele gol şi trenă, iar Brad, care poate fi văzut în această perioadă în “Bullet Train”, a purtat un costum negru, accesorizat cu papion, ochelari de soare şi o pereche de pantofi sport negri.

Actorul a aplaudat-o pe Ana pentru prestaţia sa extraodinară din “Blonde”, cel mai aşteptat filmal acestei toamne, care va putea fi vazut pe Netflix. 

Alături de ei, s-a aflat cuplul format din Adrien Brody şi Georgina Chapman, extrem de frumoşi şi foarte îndrăgostiţi.

“Blonde” povesteşte o viaţă fictivă a lui Marilyn Monroe după o carte de Joyce Carol. Filmul regizat de Andrew Dominik prezintă viaţa uneia dintre cele mai mari legende de la Hollywood, de la copilăria Normei Jeane la drumul său spre celebritate şi viaţa amoroasă atât de complicată. Pentru a juca rolul celei mai cunoscute dive de la Hollywood care a murit la 36 de ani, în 1962, şi care încă fascinează SUA 60 de ani mai târziu, Ana De Armas a petrecut câte 3 ore la machiaj şi coafură.