Magic News

David Beckham - 12 ore de aşteptare pentru a-i aduce un omagiu Reginei Elisabeta a II-a

Imaginile cu David Beckham aşteptând la rând pentru a-i aduce un ultim omagiu Reginei Elisabeta a II-a au făcut înconjurul lumii în acest weekend.

Fostul fotbalist a fost surprins la Westimnter Hall stând alături de mii de britanici şi de turişti după ce a refuzat să treacă în faţă. David Beckham a aşteptat aproximativ 12 ore şi a mâncat sanvişuri, bomboane cu lămâie şi gogoşi alături de cei din jurul lui.


Îmbrăcat într-un costum negru, cu cravată neagră şi şapcă, David Beckham a dezvăluit că decesul suveranei este un moment foarte dificil pentru națiunea britanică. „Este un moment dificil pentru întreaga națiune. Este dificil pentru toată lumea. Gândurile noastre se îndreaptă către familie și, evident, către toată lumea care a venit astăzi aici. E un moment special să fii aici și să auzi diferitele povești pe care oamenii le au de spus despre regină. Este o zi tristă, dar este și o zi în care ne amintim de moștenirea incredibilă pe care a lăsat-o Majestatea Sa”, a mai declarat David Beckham. Acesta a lăcrimat când a ajuns în faţa sicriului Reginei.


În vârstă de 96 de ani, Regina Elisabeta a II-a a murit la Castelul Balmoral pe 8 septembrie după o domnie de 70 de ani.